Tuesday, December 7, 2010

pertama kali ku "dating" dgn blog

hmmm..apa la yang aq nak 2lis ni???
aq malu la..haha...frst time aq date dgn blog ni...haha...

ya i got the idea...
  disebabkan,aku baru knl kau blog,
  aku nak cerita psal diri aku je la..
  cerita skit2 j...
    nama aq,singkatan nya TZS
   umur aku 17 thun dan aku ialah
   SPM VICTIM 2010....
   aku belajar kat sebuah sekolah kat perlis
  di arau..sekolah aku ni sekolah biasa2 j...
  aku amik aliran akaun,tapi cita2 ku bkn AKAUNTAN...
  aku suka subjek math n add math...tapi add math aku selalu dpt A++++++++++..haha....
  aku ni seorang yg happy...n i like 2 disturb my friend...haha....

    aku kata nk crita skit j,yang aku crita pnjng2 macm nak 2lis karangn nak buat pa??
              hmm ,tamat la cerita aku yg pertama..haha..

4 comments:

  1. pa yg majunya??
    ang yg maju dri aq..hehe

    ReplyDelete
  2. ley than ko karang karangan nih erk??ehehe,ak x taw pe nk tlis kt blog ak..hik3

    ReplyDelete
  3. sya-eira:pa yg blh thannya??aq asa cam aq karang krangn bdk2 j..haha....ala,ko karang j pa pun,aslkn org leh bca....haha..blog kita,ikt suka kta nk 2lis pa...hehe

    ReplyDelete